وظائف في تركيا

وظيفة متدرب اتصالات بصرية في beije في إسطنبول، تركيا

وظيفة متدرب اتصالات بصرية في beije في إسطنبول، تركيا

 

 

Visual Communications Intern

About the job

beije Hakkında

beije, doğaya ve insan sağlığına saygılı ürünler sunan ve abonelik sistemiyle çalışan, yeni nesil menstrüel ürünler markasıdır.

“Üyelerimizi kaliteli ürünlerle buluşturmak, değer verdiğimiz konularda toplumsal farkındalığı artırmak; doğaya, topluma ve bireye faydalı olmak” felsefesiyle çıktığımız bu yolda, ilk ürünümüz olan ve piyasadaki pedlere kıyasla klor yıkama, azot boyama ve kanserojen madde içermeyen organik bambu pedlerimize ek olarak, 2021’de aramıza katılan menstrüel kap ve organik pamuk tampon ile menstrüel ürünler serimizi tamamladık. Amacımız da, Türkiye’de emin adımlarla oluşturduğumuz ürün bağlılığını ve yakaladığımız momentumu büyütmek ve beije dünyasını yurt dışına taşımak.

Ticari bir girişimin ötesinde, bağış kültürümüz kapsamında her üründen elde ettiğimiz brüt kârın %8’ini regl yoksulluğuyla mücadele eden farklı sivil toplum kuruluşlarına bağışlayarak, toplumsal konulara (kimi zaman ne yazık ki yaşadığımız toplumda cesurca sayılan) yaklaşımımız ve blogumuz döngü gibi bilgi kaynaklarımız ile Türkiye’de yeni bir ‘’iş yapış şeklinin’’ öncüsü olmak istiyoruz.

Kullanıcılarımızı mutlu edebilmek için önce bizim mutlu olmamız gerekir felsefesinden yola çıkarak, beije’i büyütmenin yolunun mutlu ve huzurlu bir ekipten geçtiğinin bilincindeyiz. Genç bir ekip ve dinamik bir çalışma kültürü ile yetenekli ve çalışkan kişileri aramıza davet etmeye çalışıyor, onları destekleyerek ve sorumluluk alabilecekleri alanlar açarak potansiyellerine ulaşmalarını sağlamayı çalışıyoruz.

إقرأ أيضا:وظائف تصميم لدى فودافون في اسطنبول ، تركيا

Bu yolculukta bize katılmak için, seni de aramıza davet etmek istiyoruz.

Nasıl Çalışıyoruz?

Bizim için beije’de, stajyerden kurucu ortaklara, herkesin aynı kültürde çalışması çok değerli. Burada, pozisyonun ne olursa olsun, beije değerlerinin bir parçası ve taşıyıcısı olacaksın. Bu bağlamda, çoğu şirketin aksine, ne yaptığımızdan öte, işimizi nasıl yaptığımıza değer veriyoruz genellikle.

Biz; düzgün iş yapmak, işini hakkıyla yapmanın keyfini duymak isteyen ve iş uğruna çabalamak, yorulmak ve sonunda ortaya çıkardığı şey ile gurur duymak isteyen insanlardan oluşan bir ekibiz. Küçük detaylara dikkat etmek ve işimizi iyi yapmak, bizim DNA’mızda var. Bir çürük elmanın bütün çuvalı berbat edebileceği endişesi ile kendimize belirlediğimiz yüksek standartlara senin de burada olduğun süre boyunca ulaşmanı bekliyor olacağız.

Ekibimizin kültürü 4 ana değerimiz etrafında dönüyor. Bunlar, azim, sahicilik, bütünlük ve sahiplenme. Bu yapı taşları ile de tüm çalışma ve ekip kültürümüzü kuruyoruz. Bunun ne demek olduğunu merak ediyorsan, aşağıda bizi farklı kılan bazı konuları ele aldık:

‘Neden olmaz’ı değil, ‘Nasıl olur’u konuşuyoruz.

Bitcoin ve Web 3.0 teknolojilerini iş modelimize dahil edebilir miyiz? Acaba yeniden kullanılabilen tampon aplikatörü üretebilir miyiz? Kendi kargolarımızı kendimiz dağıtmanın altyapısını nasıl kurarız? Her mahallede beije buluşmaları yapsak nasıl olur? Dışarıdan bir menstrüel ürün şirketi gibi görünebiliriz, ancak beije’in nereye gideceği anlamında hayallerimiz uçsuz bucaksız. Ekip olarak hayal etmekten çekinmeyen ve dogmalara sıkışmadan geleceği yaratma cesaretini göstermeye çabalayan bir ekibiz.

إقرأ أيضا:مطلوب مطور الواجهة الأمامية لدى qlub في اسطنبول ، تركيا

İş yapmıyoruz, değer üretiyoruz.

Yeni bir girişim olarak, mesai doldurmaya çalışmaktansa, güzel işler çıkarmak için çaba gösteriyoruz. Ekip olarak yapmamız gereken birçok işimiz ve bu işleri yapacağına güvendiğimiz bir ekibimiz var. Bu ekibin parçası olmak isteyen herkesin de aynı özveri işlerini sahiplenmesini, dert edinmesini, baştan sona kadar düzgün bir şekilde yapmasını ve katma değer üretmesini bekliyoruz. Kısaca beije, gelişmek ve değer üretmek isteyen insanlar için doğru yer. beije’de kim olursan ol, değer üretebildiğin sürece; daha çok özgürlük, sorumluluk ve yükselme potansiyeli; yaş ve tecrübe farketmeksizin sana açık olacak.

İmla kurallarına dikkat ediyoruz.

Yaptığın işi iyi yapmanın, işi sevmeye, sevmenin de büyük bir motivasyon kaynağı ve günün sonunda daha iyi sonuçlara yol açtığını düşünüyoruz. Bu nedenle de kendi içimizde yaptığımız işlerde bile mükemmeliyeti arıyoruz. İmla kuralları, estetik düzen, kaliteli çalışma – bunları dış dünya için bir göz boyama değil, kendimizle gurur duymak ve sırtımızı dik tutmak için benimsediğimiz prensipler olarak görüyoruz.

Ekipçe koşuyoruz.

Her departman kendi içerisinde haftalık planlar yapıyor, onları küçük “task”lere bölüyor ve yazılım dünyasında sıkça uygulanan Agile Methodology ile sorumluluklarını yerine getiriyor. Hiçbirimiz ‘patronlarımıza’ karşı sorumlu değil, şirket ortakları dahil, herkes sisteme ve birbirine karşı bir sorumluluk bilinci ile çalışıyor. Herkes birbirinin ne yaptığını görüyor – birimiz geride kaldığında diğerlerimiz onun yardımına koşarak ona yardım ediyoruz.

إقرأ أيضا:وظائف تسويق الأداء لدى Platform İstanbul في بنديك ، اسطنبول ، تركيا

Pozisyon Hakkında

beije olarak, iyi yapılan her şeyin takım ruhu ile yapıldığının bilincindeyiz. Bunun için de kendi ekibimize katılmak üzere, Türkiye’nin dinamik ve aydınlık insanlarından oluşmuş yıldızlar arama ve bulma çabasındayız. Büyüme hızımızı koruyarak, yarınların büyük ve gurur duyulacak uluslararası Türk girişimleri arasına girmek istiyorsak, bunun için sana da ihtiyacımız var!

Visual Communications Intern olarak, beije’in Brand ekibindeki Art Department’a katılacak ve Art Director’umuz ile birlikte çalışıyor olacaksın. Bu pozisyonda, beije’in görsel dünyasındaki tüm işlere (Instagram içeriklerinden afişlere, paketlerden web sitesine) katkı verebilecek, beije’in yaklaşımını kendi kreatif gözünle birleştirerek ortaya harika işler çıkartabileceksin.

Aradığımız Özellikler

beije’de çalışan her bireyin, belirli ortak özelliklere sahip olması gerekiyor. Bununla beraber, pozisyon özelinde bazı özellikler ve yetiler de sorumluluklarını yerine getirmek için elzem. Bunlar sırası ile:

beije Genelinde:

  • Kendi kendine öğrenme becerisi,
  • Çözüm odaklı ve detaylı düşünme yetisi,
  • İş sorumluluğu ve öz-disiplin,
  • Girişimci ve özgüvenli ruh,
  • İşini ve ürettiği değeri ciddiye alan bir yapı,
  • Yapıcı bir tutum, empati ve kuvvetli insan ilişkileri,
  • İyimserlik ve enerji,
  • Startup kültürü gereği esneklik ve belirsizliğe tahammül,
  • İnisiyatif alma, sorunlara karşı sorumluluk üstlenme, hata yaptığında kabul edecek kadar cesaret, çözüm üretmek için dirayet gösterebilmek.
  • Dürüstlük.

Pozisyon Özelinde:

  • Adobe Creative Suite yazılımlarına hakimiyet,
  • Tercihen UI alanına ilgi duymak & kısmi de olsa bu alanda yetkinlik sahibi olmak,
  • Tercihen Figma ve/ya Adobe After Effect programlarına ilgi & hakimiyet,
  • İstanbul’da ikamet etmek ve en az üç gün Feriköy’deki ofisimize gelebilecek durumda olmak,
  • İyi ve yaratıcı işler çıkarmak için heyecan duyuyor olmak!

Pozisyon Koşulları

Ekibimizi oluştururken, aramıza katılacak kişileri maddiyat ile motive etme stratejimiz yok. Bu nedenle, hiçbir açtığımız pozisyonda, ülke standartları dışında bir maaş olanağı sunmuyoruz.

Ancak, beije olarak ekipte istikrarlı bir şekilde değer ve katkı üreten herkesi el üstünde tutuyoruz. Bu sebeple de ülke standardının çok dışında zamlar, oldukça sık karşılaşılan durumlar. Bir yıl içerisinde maaşının 2 katına çıkması, beije’de olağan dışı bir durum değil.

Bu stratejimizin adil olduğuna inanıyoruz; o nedenle de gizlemeyi doğru bulmuyoruz. beije’e gelirken, tepeden inme büyük maaş paketleriyle karşılaşman çok olası değil. Fakat, bizimle beraber değer üretmeyi kafana koyarsan, karşılığını alacağına emin olabilirsin.

Pozisyon için Başlangıç Maaş ve Teklif Detayları:

  • Asgari Ücret,
  • Öğle (ve kalındığında akşam) yemekleri
  • Yol ücreti,
  • 18 gün yıllık izin,
  • beije Aboneliği 🙂

Başvuru için:

Başvuru için, Talent Lyft üzerinden yapacağınız başvuruya ilaveten Neden beije? ve Sana çok ilham veren bir kişi ya da projeyi paylaşır mısın? sorularını da cevaplamanı ve bir de varsa portfolyonu iletmeni rica ediyoruz.

beije, tüm iş başvurusu süreci boyunca bireylere dil, ırk, renk, cinsiyet, cinsel yönelim, hamilelik, ebeveynlik, çocuk bakımı, yaş, sağlık durumu, engellilik, siyasi düşünce, felsefi inanç, din ve mezhep veya benzeri sebeplerle ayrımcılık uygulamaz, Çalışanların ekip arkadaşları arasında eşit davranmasını zorunlu kılan uygun çalışma koşulları sağlar ve organizasyon politikalarındaki eşitlik ilkesine sadıktır.

 

التقديم هنا

 

تابع نشمي للوظائف على

لمشاهدة جميع الوظائف الشاغرة اضغط هنا

لمشاهدة جميع الوظائف الشاغرة على جوجل نيوز  اضغط هنا

لمشاهدة جميع الوظائف الشاغرة على الفيس بوك اضغط هنا

لمشاهدة جميع الوظائف الشاغرة على انستقرام اضغط هنا

لمشاهدة جميع الوظائف الشاغرة على لينكد اضغط هنا

لمشاهدة جميع الوظائف الشاغرة على تويتر اضغط هنا

لمشاهدة جميع الوظائف الشاغرة على تلجرام اضغط هنا

السابق
وظيفة موظف الإستقبال في SAOTA بمدينة كيب تاون – جنوب أفريقيا
التالي
وظيفة محلل بيانات متدرب في Unified Mentor (India Region) في الهند